Brocante in Breukelen

Bent u op zoek naar brocante in Breukelen? Een flinke collectie brocante en vintage staat voor u uitgestald bij De Gezellige Winkel Breukelen. En altijd voor lage prijzen!

Brocante in Breukelen

Wij hebben van alles om u gehele woning te verfraaien. Diverse meubelstukken en wandborden wachten op een nieuwe eigenaar. Maar ook heel veel gebruiksvoorwerpen, zoals glazen, kopjes en schotels, mokken, borden en nog veel meer.

In onze webwinkel kunt een beperkt deel van ons aanbod online aanschaffen. Echter, de keuze in onze winkel in de Herenstraat nummer 1 is veel groter. We hebben een constante aanvoer van nieuwe artikelen. Maar veel daarvan wordt ook weer snel verkocht. Zoekt u een uniek brocante of vintage voorwerp, kom dan gerust naar onze winkel.

De Gezellige Winkel in Breukelen biedt meer dan alleen brocante en vintage. Bij ons kunt u ook terecht voor bedrukte t-shirts. Ook leuk en heel schattig zijn onze mini t-shirts om op te hangen in de auto. We doen een haakje met zuignapje er bij. Ook is het mogelijk uw eigen tekst te kiezen.

Bedrukte mini t-shirts

Zoekt u iets duurzaams? Wat dacht u van fraaie voorwerpen van gerecycled materiaal. Tal van voorwerpen, voor binnen en buiten. Of u ze wilt ophangen of neerzetten, alles kan.

Kortom: De Gezellige Winkel heeft naast een uitgebreid aanbod brocante ook heel veel andere inspirerende voorwerpen. Voor iedereen en altijd voor een goede prijs.