Leuke cadeaus in Breukelen

Bent u op zoek naar leuke cadeaus in Breukelen? Dan heeft De Gezellige Winkel Breukelen precies wat u zoekt!

De Gezellige Winkel biedt onderdak aan tal van aanbieders van leuke artikelen. Soms zijn deze handgemaakt, soms na lang zoeken ergens gevonden, maar ze zijn altijd uniek.

Leuke cadeaus in Breukelen

Van brocante tot speelgoed en van lekkere luchtjes tot kleding. Maar ook grammofoonplaten, sieraden, verzorgingsproducten, olijfolie en heel veel dingen om je hele huis, tuin of terras gezellig te maken. #Doesgezellig!
Ook kan kleding worden bedrukt met uw eigen tekst of afbeelding(en). Er is teveel om op te noemen. Maar één ding is zeker: voor leuke cadeaus in Breukelen moet je bij ons zijn.

De Gezellige Winkel Breukelen verkoopt eigen producten, maar ook artikelen van andere ondernemers. We zijn dus een shop-in-shop. Voorop staat een ruim aanbod, voor eerlijke prijzen. Regelmatig plaatsen nieuwe partners hun producten. Dus kom regelmatig kijken want de kans is heel groot dat we dan nog meer leuke dingen erbij hebben.

Ook heel handig voor u: we zijn ook een pakketpunt. Dat zijn we voor maar liefst 3 diensten: Post.nl, DHL en GLS. Zo kunt u desgewenst uw unieke aankoop meteen laten verzenden naar de gelukkige ontvanger.

Een klein deel van ons assortiment kunt u via onze webwinkel kopen. Maar een groot deel van de producten is uniek en vindt u niet in de webwinkel. Dus kom gerust naar onze winkel in de Herenstraat, nummer 1, te Breukelen.