Shop-in-Shop in Breukelen

De Gezellige Winkel in Breukelen is meer dan een winkel alleen. Naast de verkoop van onze eigen producten bieden wij ook ruimte aan ondernemers, die hun producten willen verkopen. Dat verkopen doen wij voor ze. Dit shop-in-shop principe is een belangrijk onderdeel van De Gezellige Winkel in Breukelen.

Shop-in-shop in Breukelen

Bij ons kunt u werkelijk van alles vinden. Zo hebben wij ontzettend veel om uw woning te verfraaien. Of het nu uw woonkamer is, of de kinderkamer(s), keuze genoeg. Daarnaast bieden wij ook kleding, grammofoonplaten, verzorgingsproducten en nog veel meer.

Wilt u de deur niet uit? De Shop-in-Shop in Breukelen heeft een webshop met veel artikelen. Die kunt u super simpel online bestellen. Wij laten uw bestelling tegen kostprijs thuisbezorgen. Het is ook mogelijk om in onze webshop aangeschafte artikelen bij ons af te komen halen. Een deel van onze producten is namelijk uniek. Zo kunt u voorkomen dat iemand anders dat unieke voorwerp voor uw neus wegkaapt.

De Shop-in-Shop in Breukelen is tevens servicepunt voor pakketten. Voor uw gemak werken wij samen met maar liefst drie pakketdiensten. Klik hier voor meer informatie daarover.